Najpovoljniji i najbrži

OTKUP

u gradu

Tražite li najbolju cijenu za svoj mobitela? Ne tražite dalje! otkupmobitela.com nudi najkonkurentnije cijene na tržištu. Obzirom na stanje vašeg mobitela, njegovu marku i model te druge faktore, osigurat ćemo vam najbolju ponudu. Također, nudimo transparentno i jednostavno iskustvo, bez skrivenih troškova ili nepredvidivih naknada. S nama ćete dobiti pravdu i fer cijenu za svoj stari mobitel.

Otkup svih novijih mobitela. Mobitel može biti novi ili korišten, bitno da je ispravan i što bolje očuvan. Za Vaš mobitel ćemo ponuditi fer cijenu, ovisno o modelu, starosti i očuvanosti. Ponudu bez obaveze možete poslati preko našeg online formulara za procjenu i pričekati našu ponudu. Također, ako ne možete čekati, možete nas i direktno kontaktirati pozivom.

Kako?

Kako stvar funcionira

Dogovorite uslugu procjene i otkupa

Želite saznati koliko vrijedi vaš mobitel? Samo unesite osnovne informacije o svom uređaju, kao što su marka, model i stanje, a mi ćemo vam odmah javiti procijenjenu vrijednost uređaja.

Procjena

Naša brza i jednostavna usluga procjene vrijednosti mobitela pomoći će vam da to saznate u trenu. Unesite osnovne informacije o svom uređaju, kao što su marka, model i stanje. 

Dogovor i isplata

Kada je sve dogovoreno, pristupamo otkupu uređaja i isplati dogovorenog iznosa. Moguće je dogovoriti otkup i unaprijed.

Za procjenu zovi odmah
0912442444

..ili pošalji poruku

Brzi linkovi

O nama

Procjena

Kontakt