otkup mobitela

OTKUP SAMSUNG MOBITELA

Otkup neispravnih i ispravnih Samsung mobitela. Imate neispravan Samsung mobitel? Popravak je skup i neisplativ? Kod nas se možete riješiti neispravnog Samsung mobitela. Ono što je važno je da ćete za njega dobiti realnu cijenu.

Što znači realna cijena ili realne procijena?

Realna cijena je vrijednost ispravnog mobitela umanjena za vrijednost neispravnih dijelova na mobitelu. Uzmimo za primjer samsung Galaxy S9 sa neispravnim ekranom – cijena ispravnog mobitela je oko 2500,00 – a cijena popravka ekrana je 2000,00, u ovom slučaju smo mobitel procijenili na 500,00kn.

Koje modele neispravnih Samsunga otkupljujemo?

Od Samsung neispravnih mobitela otkupljujemo novije modele Serije S, J i A. Pod novije smatramo uređaje koji su izašli na tržište prije 3-4 godine. Otkup Samsunga po najpovoljnim cijenama.

Otkup ispravnih i novih Samsunga

Osim neispravnih Samsung mobitela, otkupljujemo i ispravne i nove Samsung mobitele, također serija S, J i A. Cijene koje nudimo za ispravne i nove mobitele su umanjene i do 50% i prije nego nam se obratite pokušajte svoj novi mobitel prodati preko njuskalo.hr.

Kako prodati neispravan ili ispravan Samsung mobitel?

Jednostavno nam pošaljite upit za otkup mobitela ili mail na info@otkupmobitela.com ili pozivom ili porukom na 0976460094.

Što još otkupljujemo?

Uz mobitele marke Samsung, otkupljujemo još i iPhone, Huawei, Sony, LG i HTC. Osim mobitela, otkupljujemo i Laptope ispravne i neispravne i Tablete, također ispravne i neispravne.