samsung otkup mobitela

Otkup mobitela SPLIT; Dalmacija

A zašto ne biste za vaš neispravni uređaj dobili koju kunu; jer istina – čekajući u vašoj ladici, na kraju će završiti u kanti. Popravak mobitela više nije tako isplativ kao nekad, jer novi novcati mobitel možete nabaviti već za nekoliko stotina kuna, da i imat ćete nov mobitel s garancijom. 

Kako procjeniti isplativost popravka?

Isplativost popravka mobitela lako je procjeniti. To možemo mi učiniti za vas, a možete i sami u bilo kojem servisu. Ovisno o kvaru na mobitelu cijena popravka može se kretati od stotinu do nekoliko stotina ili čak tisuća kuna, to naravno ovisi i o modelu i starosti. Jednostavnom logikom, po našim saznanjima u radu sa strankama i njihovim mobitelima, najčešće stranke ne pristaju popravljati mobitel ako cijena popravka prelazi polovicu ili 2/3 trenutne vrijednosti mobitela.

Procjena i otkup mobitela

Dakle, ako cijena servisa prelazi pola ili 2/3 trenutne vrijednosti mobitela, tada je mobitel nije isplativo popravljati – osim ako na njemu imate vrijedne podatke (imenik, slike). Ako ste mobitel odlučili ne popravljati – nudimo vam otkup mobitela po vrlo povoljnim cijenama. Cijene se izračunavaju na osnovu kvara na mobitelu, te ispravnim dijelovima mobitela. Kako nudimo mogućnost otkupa mobitela, razmislite koliko će vam pomoći prodaja neispravnog mobitela pri kupnji novog.

Jedostavan formular procjenu

Budite slobodni ispuniti naš formular za otkup, te pričekajte naš odgovor s ponudom za otkup. Ponude su informativne i zavise o točnosti upisanih podataka.