ŠTO SA STARIM MOBITELOM, TABLETOM ILI LAPTOPOM

Trebate novi mobitel, ali gdje sa starim?

Žarko želite novi mobitel, a ne znate što sa starim ili neispravnim? Mobitel vam se usporio, ne radi više kako treba ili ima puknut ekran? Novi mobitel ste već “pikirali”, ali tko će sada slikati stari mobitel, naći kutiju i papire, napisati oglas i povrh svega pregovarati u nedogled s potencijalnim kupcem… Mi nudimo otkup mobitela.

Na dobroj ste adresi za otkup 

Na pravoj ste web adresi, otkupit ćemo vaš neispravan mobitel (ispravan također) i nećemo vas pitati puno. Potrebno je samo zvati 097 636 0094 ili se javiti porukom na Whatsapp, Viber ili poslati upit preko našeg upitnika ovdje.

Koliko mobitel vrijedi?

Koliko vrijedi vaš mobitel ovisi o stanju mobitela, starosti i ispravnosti. Najbolje je ispuniti upitnik na našoj stranici. Stranica za procjenu. Kada ispunite upitnik, pričekajte naš odgovor sa ponudom. Isplata novca je u gotovini i preuzimanje po dogovoru. Možemo zaprimiti mobitel i preko pošte.

Otkup laptopa i tableta

Osim mobitela otkupljujemo i tablete i laptope. Isto kao i za mobitele, potrebno je javiti se na 097 636 00 94 ili ispuniti formulare za laptop ili tablet